doTERRA Blue tansy illóolaj

2290Ft

A Blue Tansy, más néven marokkói Tansy, egyéves sárga virágú mediterrán növény, amely Marokkó északi részén található. A chamazulene, a Blue Tansy kémiai összetevője biztosítja a jellegzetes indigó színt, és a bőr nyugtató hatása miatt elismert. Édes illatot biztosít minden helyiségben. Tökéletes funkcionál a párologtatónkkal vagy testápolóval bőrbe masszírozva kellemes pihenést biztosít egy hosszú munkanap vagy intenzív testmozgás után.

Kovács Fanni
Kovács Fanni
Tovább olvasom
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

GYORS ÉS OLCSÓ SZÁLLÍTÁS

A rendeléseidet maximum 2 munkanap alatt kiszállítjuk, akár 690 ft-ért.

MEGBÍZHATÓ MAGYAR WEBSHOP

Hazai márka vagyunk, a rendeléseket Magyarországról szolgáljuk ki

BOLDOGSÁG GARANCIA

30 napon belül bármilyen probléma esetén szívesen cseréljük vagy visszavásároljuk termékedet

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Rendelésed a távolságtól függően 1-5 napon megkapod, minden délig beérkezett rendelést már aznap feladunk a FoxPost-nál.
Igen, szenzorok érzékelik, ha elfogyott a párologtató folyadék és automatikusan kikapcsol.
A párologtatás 35 db (decibelen) működik. 0-20 db jelenti a suttogást, a 40 db egy könyvtár “zaja”. A kellemes illat, a hangulatos fény segíti az elalvást és az ellazulást.
Minden termékünkre 30 napos pénzvisszafizetési és 1 éves jótállást vállalunk, tehát bármilyen terméket 30 napig kérdés nélkül visszaveszünk, majd visszafizetjük ellenértékét és 1 évig minden elektromos termékünket bármilyen meghibásodás esetén cserélünk.
Az illóolajok természetesek, normál használat esetén és nem váltanak ki allergiás reakciót, rengeteg jótékony hatásuk van a testre és a lélekre.